[Q] Another Android WI-FI "Obtaining Address" problem with an interesting twist

The twist is that I have 2 Samsung Captivates, one connects to my home WI-FI, and the other will not, and just displays the "Obtaining Address" message for a long time before stating that WI-FI was "Unsuccessful".

The only difference I can find between the two phones is that the BaseBand Version is different, and the Build is different.

Things I've tried and nothing seems to work:

  1. Power Cycled and Reset Router
  2. Power Cycled Phone
  3. Manually assigned IP
  4. Removed all network authentication and encryption
  5. Tried Connecting to public WI-FI


When I look at the devices for my Router, I can see that an IP has been assigned different to both of my Phones.

One thing is that my router doesn't give my phones Host names like it does my computers, I thought they may be conflicting, so I turned on off and tried everything all over again with no success.

Occasionally I seen the error:
"Connection unsuccessful. Select to try again"

I've read every post I can find, and still can only connect one of my phones. Please any more ideas?

Show Accepted Answer

Guest Quick Reply (No URL, BBcode or HTML)

Last post by huels.darius
3 hours ago
Last post by prosacco.lonnie
30 minutes ago
Last post by kenny48
32 minutes ago
Last post by ubauch
3 hours ago
Last post by sberge
3 hours ago
[Q]
Started by keeling.janick
Last post by elwin.vonrueden
1 hour ago
Last post by canderson
33 minutes ago
Last post by shayne.wilderman
2 hours ago
Last post by pemmerich
3 hours ago
Last post by lambert.sanford
1 hour ago
Last post by hsenger
4 hours ago
SZ2
Started by krystal.blanda
Last post by hansen.demond
2 hours ago
Last post by nhoeger
1 hour ago